Planned / Suunnitteilla 2024

****

We are finally having Irish red Setter puppies around July 10th!

For Havu we chose gorgeous Lucca, officially Gwendariff Uremembered Me. Lucca is healthy, he is HD A/A, ED 0/0, PRA rcd4 & rcd1 & CLAD hereditarily clear. He has a stack of titles (EEW'24 EEW'23 EEW'22 TLNW'23 TLN JWCup'19 LT JW'19 TLNJW'19 LV JW'19 EE JCH LT JCH LV JCH BALT JCH EE CH LTU CH LVA CH BALT CH), but more importantly we belive he is he best possible choice to complete Havu. Lucca is of a bit smaller size, with super character and temperament, and effortless movement. Lucca is also a proven stud with lovely progeny.

Havu, officially Entice Sparrows Pearl, lives in our friends family with small children as a full family member. Havu is healthy, she is HD B/B, ED 0/0, PRA rcd4 & rcd1 & CLAD hereditarily clear. She has taken her time to mature, and has been shown only few times. She is a very good mover, and not exafggerated in any way. She has the most sweetest and gentlest character, very easy girl to live with.

In case you are interested, email or fb pm.


Vihdoinkin irlanninsetterin pentuja heinäkuun alkupuolella!

Valitsimme Havulle upean Luccan, virallisesti Gwendariff Uremembered Me. Lucca on terve, HD A/A, ED 0/0, PRA rcd4 & rcd1 & CLAD perinnöllisesti terve. Luccalla on kasa titteleitä (EEW'24 EEW'23 EEW'22 TLNW'23 TLN JWCup'19 LT JW'19 TLNJW'19 LV JW'19 EE JCH LT JCH LV JCH BALT JCH EE CH LTU CH LVA CH BALT CH), mutta tärkeimpänä uskomme, että Lucca on paras mahdollinen valinta täydentämään Havua. Lucca on kooltaan aavistuksen meillä totuttua pienempi uros, sillä on erinomainen luonne ja temperamentti, ja hienot, vaivattomat liikkeet. Luccalla on myös aikaisempaa, hienoa jälkeläisnäytöä.

Havu, virallisesti Entice Sparrows Pearl, on sijoituskoiramme ja asuu lapsiperheessä täysivaltaisena jäsenenä. Havu on terve, HD B/B, ED 0/0, PRA rcd4 & rcd1 & CLAD perinnöllisesti terve. Havu on ollut hitaampi kehittymään, ja on käynyt näyttelyissä vain muutaman kerran. Havu on hyvä liikkumaan, eikä se ole millään lailla liioiteltu ulkomuodoltaan. Havulla on erinomainen, ihana ja lempeä luonne, ja sen kanssa on helppo elää.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia, fb yv tai soita.
****

Dachshund litter planned for Kyra (Entice Mini Kismet) 2025

Irish red setter litter Sienna (Entice Quite Dear) 2024-2025